شرکت تعاونی سفینه جنوب
تولید پرورش میگو متراکم

شرکت تعاونی کشتی سازی سفینه جنوب با استفاده از تجارب بیش از یک  دهه مدیران در امر ساخت و آب اندازی و تعمیر و نگهداری سازه ها و شناورهای دریایی با همت مدیران و کارشناسان مجرب و مرتبط با هدف رشد و توسعه صنایع دریایی و کشتی سازی و ارائه تعمیر و نگهداری، خدمات، بازرسی و نظارت، با شماره ثبت ۲۲۳ تأسیس گردید تا ضمن اشتغال تجارت و دانش کسب شده در راستای ارتقاء شرایط موجود صنعت دریائی، برنامه ریزی و مطالعات میان مدت و دراز مدت را به انجام رساند.

این مجموعه با انگیزه ارتقاء روحیه خودباوری در میان ایرانیان و ایجاد کانونی برای تعامل و تشکل نخبگان به ویژه در بخش صنایع دریائی و سازه های دریائی کشور با ایجاد بستری مناسب برای تحقیق و توسعه در فناوری های پیشرفته افتخار دارد- موفقیت های خود را به اطلاع فرهیختگان جامه رسانده و حتی الامکان نمای علاقمندان و فعالان عرصه دریا را در موفقیت های آینده خود سهیم نماید. شرکت سفینه جنوب با پتانسیل موجود در زمینه ساخت و تعمیر کشتی و کسوهای شناور، نگهداری، بازرسی فنی و نظارت، خدمات و سرمایه گذاری در امور زیربنائی و تولیدی به ویژه امور دریایی فعال می باشد.

چارت سازمانی شرکت تعاونی کشتی سازی سفینه جنوب

  • مدیریت برنامه ریزی و کنترل پروژه:

مدیریت برنامه ریزی و کنترل پروژه وظیفه پیشبرد پروژه های در دست شرکت و کنترل و بررسی عملکرد افراد کارمند در حیطه کار روی پروژه ها را دارد تصمیم گیری متقضی درباره مسئولیت فرد از وظایف این واحد و گزارش دهی به اعضاء هیئت مدیره و مدیر عامل به صورت کتبی دو بار در ماه و شفاهاً در صورت لزوم و در خواست اعضاء و کنترل امور بیمه کارکنان می باشد.

رسیدگی به کلیه امور آموزش داخلی و خارجی شرکت شامل آموزش مورد نیاز در شرکت و برنامه های مدون آموزشی در زمینه کلیه نرم افزارهای مرتبط با کار شرکت.

  • مدیریت امور مالی و اداری:

تعیین وضعیت مالی شرکت، تنظیم تراز و حساب سود و زیان شرکت و گزارش دهی آن به مدیر عامل و اعضاء هیئت مدیره، تعیین و کنترل مالی پروژه ها و صورت دهی آن به مدیر عامل تعیین حقوق کارکنان طبق قانون داخلی شرکت و پرداخت آن به حساب بانکی آنان، کنترل و حسابرسی مالی قراردادها.

انجام کلیه امور مرتبط به خدمات داخلی و خارجی شرکت اعم از خرید، فروش، نگهداری ادوات و تجهیزات شرکت، رسیدگی به امور تکنسین ها و مهندسین اجراء از جمله وظایف این بخش می باشد. 

  • مدیریت مهندسی و اجراء:

انجام پروژه های محاسباتی و مهندسی که شامل دو بخش می باشد:

الف: بازدید و بررسی محل پروژه و دیتا برداری

ب: انجام محاسباتی فنی در محل شرکت

که بخش اول به همراه تکنسین های شرکت انجام می شود و در بخش دوم گزارشات و محاسبات را در طول پروژه با مدیر پروژه در ارتباط گذاشته و نهایتاً به آن مدیر ارائه خواهد داد.

  • مهندسی اجراء:

وظیفه مهندسی اجراء، فعالیت هایی از شرکت می باشد که مستلزم اظهار نظر و انجام امور علمی و نظری که از حیطه مسئولیت شرکت نیز خارج است می باشد. بنابراین امور مهندسی خارج از شرکت بر عهده این بخش می باشد.

  • تکنسین:

انجام کلیه امور فنی و خدمات حرفه ای خارج از شرکت که از سوی شرکت جهت انجام آن به افراد معرفی می شود. امور فنی شامل کلیه بازدید های منطقه ای، دیتا برداری، انجام تغییرات، نگهداری تاسیسات، برطرف کردن عیوب سیستم های تاسیساتی و برقی و کلیه خدمات فنی داخلی شرکت می باشد این واحد در ارتباط زیادی با بخش مهندسین اجراء جهت گزارش دهی و کسب تکلیف می باشد.